Сватбен фотограф

UV Sterilizer Ръчна УВ лампа за дезинфекция LED 2W Сива ◀ Назад Поръчвам
5400лв.
6960лв.
-22%
UV Sterilizer Ръчна УВ лампа за дезинфекция LED 2W Сива

Портативна ултравиолетова бактерицидна лампа за дезинфекция срещу вируси и бактерии без вредни препарати и химикали. Лампата е преносима, лека и удобна, с Li-Ion батерия за многократно зареждане. Излъчва две дължини на ултравиолетовата светлина - UV-C 275nm и UV-A 395nm. Компактния и размер позволява да я носите навсякъде с Вас - на работното място, в градския транспорт, в МОЛ-а...

Лампата излъчва UV светлина, която разрушава ДНК и РНК на вируси и бактерии. Осветете от разстояние 1-5см за 10-15 секунди. Може да се използва за дезинфекция на дрехи, банкноти, монети, хранителни продукти, маски за лице, клавиатури, дръжки на врати и др. Стерилизира повърхности, които биха били повредени от традиционните дезинфектанти.

ВНИМАНИЕ! Да не се гледа в източника на светлина, да не се облъчва кожата, да не се използва, ако в помещението има деца и домашни любимци!
029266969
Дължина на вълната: 275, 395nm
Батерия: 1200 mAh Li-ion батерия
Волтаж: 5V
Мощност: 2W
Гаранция: 12 месеца
Опаковката съдържа един брой ултравиолетова лампа и USB кабел за зареждане.

 

КРАТКО УПЪТВАНЕ

Сайта е електронен каталог, в който можете да разглеждате продуктите, които фирмата предлага. Можете да правите вашите заявки на телефон - 029266969 или имейл - sales@stantek.com.