Сватбен фотограф

UV Sterilizer Ултравиолетова бактерицидна лампа със сензор за движение Xiaomi Five 32W Черна ◀ Назад Поръчвам
16500лв.
22200лв.
-25%
UV Sterilizer Ултравиолетова бактерицидна лампа със сензор за движение Xiaomi Five 32W Черна


Мощна бактерицидна ултравиолетова лампа срещу вируси, бактерии и плесени. Лампата използва източник на светлина Philips и има сензор, който спира излъчването на ултравиолетова светлина, когато в помещението влезе човек или животно. 32W мощност позволява ефективна стерилизация на затворени помещения до 40кв. м за 15-30 минути. Може да се използва за хотелски стаи. Пречиства без препарати и химикали.
Инструкции за употреба:
1. Докоснете и задръжте бутона за 3 секунди. Светлинния сигнализатор за задействана лампа ще започне да мига. Докоснете бутона за старт на програма. Светлинния сигнализатор за задействана лампа ще започне да свети без да мига и ще започне отброяване със звукови сигнали.
2. Когато звуковите сигнали спрат ще започне сканиране за липса на хора или домашни любимци. Програмата започва след 30 секунди
3. При приближаване от човек или домашен любимец по време на работа лампата автоматично се изключва.
4. 30 секунди след напускане на помещението от човек или домашен любимец програмата автоматично продължава.
5. Програмата трае 30 минути. След като програмата за дезинфекция приключи се подава звуков сигнал и индикатора за работа ще се изключи.
Инструкции за безопасност :
1. Силната ултравиолетова светлина е вредна за кожата и очите. След включване на лампата човек не бива да я гледа директно и трябва да напусне помещението.
2. Стерилизиращата лампа има вграден сензор за движение.Той позволява автоматично прекъсване на работният цикъл при навлизане на човек или домашен любимец в стаята.

Материал: ABS
Входящо напрежение: 220V
Мощност: 32W
Цвят на светлината: Виолетов, невидим
Тегло: 0,5 кг
Размери: 12.00 x 12.00 x 24.50 cm
Гаранция: 12 месеца 029266969

 

КРАТКО УПЪТВАНЕ

Сайта е електронен каталог, в който можете да разглеждате продуктите, които фирмата предлага. Можете да правите вашите заявки на телефон - 029266969 или имейл - sales@stantek.com.