Сватбен фотограф

Гел лак

Фолио за нокти

Гелови бои

>
 
 
Video Camera YI Dome Homecamera 1080P Black EU version 93005 ◀ Назад Поръчвам
18900лв.
Video Camera YI Dome Homecamera 1080P Black EU version 93005

345° Хоризонтален и 115° Вертикален Обхват на завъртане
Създайте пълно 360° покритие
Със 112° широкоъгълен обектив с професионална степен на качество и Bidirectional Rotation обхват на завъртане. YI Dome Cam 1080p заснема и записва пълни панорамни сцени с High-Definition качество и без никакви "слепи" участъци. Автоматично се завръща в "Auto-masking" режим (лещата се прибира) когато не се използва, за по-голямо усещане за сигурност и гаранция за заснемане само с вашето позволение.
112° Широкоъгълен обектив с вградена Lens Distortion корекция
Кажете сбогом на огънатите и деформирани кадри. Вградената Lens Distortion Correction (LDC) технология възстановява и изправя краищата на изображенията, придавайки на широкоъгълните кадри по-естествено усещане.
1080p HD Качесто на изображенията
Високата резолюция на кадрите е от ключово значение когато следите за безопасността на дома си, докато не сте вкъщи. С 1080p HD и 2 милиона пиксела само с едно тупване по дисплея, може да приближите (до 4x пъти) и да видите дори най-дребните детайли.
Адаптивна към всяка мрежа
Адаптивната технология на предаване автоматично променя качеството на изображенията към оптималното за наличните условия на мрежата.
Управлявайте Настройките и Наблюдавайте на 360° в реално време с помощта на мобилното приложение YI Home App
Интуитивната Система за Навигация ви дава пълен контрол над видимостта на дома ви. Може да заснемате дори Панорамни кадри на жилището си. Наблюдавайте заснетото от YI Dome Camera 1080p заедно с това от другите ви YI Home Камери в едно интегрирано приложение.
Чувствителен Алгоритъм за Отчитане на движението ви гарантира сигурност
Прецизното засичане на движения е една от най-важните функции на камерата. При отчитане на дори най-лекото помръдване ще получите предупреждение незабавно.
10-Секундно Отчитане на Движенията Алармира, Проследява и Заснема с ясни детайли
Усъвършенствани алгоритми за отчитане на движенията засичат движещи се обекти и автоматично проследяват и заснемат тяхната траектория.
Отчитане на Бебешки плач
Иновативната аудио идентификация разпознава звука от бебешки плач и ви изпраща предупреждение ако детето ви плаче. За да се различи от останалите предупреждения, това изписва "Baby Cry".
Кристално ясни микрофони
Два чувсвителни и ясни микрофона с вграден филтър против шум за попдобряване на аудио комуникацията. Два режима на работа: Intercom Mode: Само едната страна говори или слуша и Hands-free mode: Едновременно свободно говорене и слушане.
Лесно и Гъвкаво Съхранение на данните: Локално или Cloud съхранение само за ваш достъп.
YI Dome Cam 1080p loop прави непрекъснат запис или записва само при засичане на движение на локално устройство ( MicroSD карта с Клас 4 или по-висок се предлага отделно от камерата ). Една 32G MicroSD карта може да побере непрекъснато видео с продължителност до 80 часа. Застраховайте се двойно със запис на видеото в YI Cloud.
Изключително Сигурно Cloud Обслужване
Защитете всичките си видеа и ги гледайте директно от облака, насладете се на изключителна сигурност и лесен за боравене интерфейс. Всичките ви клипове се криптират преди качване в облака, предотвратявайки загубване или кражба на данни. Ключът за криптирането се ъпдейтва периодично за най-високо ниво на сигурност.
Няколко възможности за закрепване.
Лесният и функционален монтаж дава възможност да закрепите YI камерата там където е най-удобно за вас - на стената или тавана. Инсталацията на устройството се състои от само три стъпки. Свалете приложението YI Home App, включете камерата и изберете"Connect" на дисплея на мобилното си устройство и вече сте свързани с хората и местата, които са най-важни за вас.

 

КРАТКО УПЪТВАНЕ

Щом започнете да поръчвате, кликвайки на бутон "Поръчвам", това съобщение ще изчезне, а на негово място ще видите поръчаните от вас артикули, както и бутон "Купувам".

Като приключите с цялата поръчка, кликнете бутона "Купувам" за да ви я доставим.

Безплатна доставка при поръчки над 100 лева за цялата страна.
При направени отстъпки от цените, публикувани на сайта, с изключение на използван код за отстъпка, безплатната доставка не важи.
Цената на доставка при поръчка под 100 лева е 3 лв.
Доставката се прави с куриерска фирма Лео Експрес.

Ако имате код за отстъпка, въведете го в полето "код за отстъпка...", намиращ се под полето за "търсене в артикулите..." и натиснете Enter.